Skip to main content

Marmorata

Marmorata
Commission
Interior renovation in Rome

date: 2017
client: private
design team: ma0
site: Rome

A private apartment designed following the main principles of our design philosophy:

- reduction of distribution space to maximize the living ones
- openness to allow communication and illumination
- flexibility through interaction with spaces, thanks to a combination of different types of doors, that can transform an open space in three separated rooms - living room, kitchen and entrance hall
- lightness of the architectural framework that remains in the background to welcome the traces and signs that the dwellers will leave during time

In this simple and light apartment, the master's bedroom is treated as a hidden treasure, that evokes with its barrel vault a small hammam, redeeming with a domestic monumentality a service space without light

ma0 studio di architettura | via g. libetta 15 00154 roma | tel/fax +39-06-81903359

Website developement: MutechDesign